Bli medlem

Genom att bli medlem i FIA får du tillgång till ett fantastiskt gäng kvinnor i Arvika som antingen driver ett företag själva eller brinner för företagarfrågor av olika slag!

Vi träffas 1 gång i månaden på mingelkvällar där vi har ett ämne/idé som diskuteras, och anordnar inspirationsträffar 2 gånger varje vår och höst med intressanta föreläsare. Genom nätverket kompetensutvecklar vi oss på olika sätt, t.ex. genom utbildning, coachning, mentorskap och workshops.

Medlemsavgiften är endast 400 kr/år, och den betalar du in på bankgiro 5119-1864 och du kan skicka in dina uppgifter direkt via formuläret här nedanför.

Som ny medlem registreras du i vårt medlemsregister, och kommer att synas på en egen undersida på www.fiaarvika.se med namn och kontaktuppgifter. Du även välja att lägga till:

• en beskrivande text om dig själv eller ditt företag
• din logotype
• en länk med din besöksadress till kartan så att dina kunder lättare hittar till dig
• ett foto på dig eller din produkt (vi förbehåller oss rätten att godkänna bilden för att få ett proffsigt och seriöst uttryck på vår hemsida. Vid ev redigering samverkar vi förstås med dig!)

I samband med att du skickar in dina uppgifter och betalar medlemsavgiften kommer du även att få en inbjudan till vår facebook-grupp där du har möjlighet att marknadsföra dig själv, dina tjänster och/eller produkter.

Vi kommer också att lägga till dig i vår e-postgrupp och du får då bla få ta del av våra nyhetsbrev och annan nyttig information.
Medlemsskapet förnyas inför varje nytt år genom att vi skickar en faktura till dig i januari. Eventuell uppsägning av medlemsskapet måste därför ske senast 31 december.

Välkommen till FIA!

Vill du…

Vill du...

- Utvidga ditt kontaktnät?
- Utveckla din affärsidé?
- Samverka med andra?
- Ha ett bollplank?
- Öka din lönsamhet?

Välkommen till FIA!
Fräckt. Inspirerande. Attraktivt.

Bli Medlem

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande